MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Termin otwarcia: od 17 listopada 2023 do początku marca...
fot. Przemyslaw Swiderski / Polska Press

Lodowiska Gdańska, Gdyni i Sopotu. 6 najlepszych miejsc na łyżwy w Trójmieście! Kiedy otwarcie ślizgawek, ile kosztują bilety?

Gdańskie Lodowisko GAK

Termin otwarcia: od 17 listopada 2023 do początku marca 2024.

Godziny otwarcia: w tygodniu od 14:30, w weekendy od 11:30. W poniedziałki lodowisko udostępniane jest tylko grupom zorganizowanym.

Cennik biletów: normalny 20 zł za godzinę. Bilet rodzinny 2+2 (dzieci do lat 14) kosztuje 60 zł. Dzieci do 5. roku życia wchodzą za darmo. Bilety można kupić online.

Cena wypożyczenia łyżew: 15 zł.

Cena ostrzenia łyżew: 15 zł.

Zarządzane przez Gdański Archipelag Kultury lodowisko przy Placu Zebrań Ludowych to chyba najpopularniejsze miejsce do jazdy na nartach w Trójmieście. Mają tu nawet tor do curlingu („szachów na lodzie”)!

Na lodowisku GAK nie ma wprawdzie pingwinków do nauki jazdy na łyżwach, dla początkujących wydzielono jednak osobny tor („oślą łączkę”).

Honorowane są karty Multisport i FitProfit, także Karta Mieszkańca (raz w roku daje wejście na lód za darmo). Karta Dużej Rodziny zapewnia darmowy wstęp w każdy pierwszy czwartek miesiąca.

Zobacz również

PGE Spójnia w półfinale PLK! Czekają nas derby z Kingiem Szczecin

PGE Spójnia w półfinale PLK! Czekają nas derby z Kingiem Szczecin

Aż 169 prezentacji w ramach 41. edycji DRUZBACKI. Dla kogo nagrody?

NOWE
Aż 169 prezentacji w ramach 41. edycji DRUZBACKI. Dla kogo nagrody?

Polecamy

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa